Pop-Up zomerleeskring

11 juli 2018 t/m 5 september 2018 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: € 5,00 per stuk en € 12,50 voor de reeks

Lezen is leuker in een leeskring! Je kunt je interesse in literatuur en schrijvers delen met anderen. Voor lezers die geen zin hebben in verplichtingen en wel de behoefte om liefde voor lezen en schrijvers met anderen te delen organiseert de Bibliotheek de Pop-Up zomerleeskring.

Laten we beginnen met de liefde

Het thema van de Pop-Up zomerleeskring 2018: Laten we beginnen met de liefde! Deze zomer organiseren we drie bijeenkomsten in de Bibliotheek Purmerend waar je met gelijk gestemden over een boek kunt praten.

Lyssa van Tom Hofland

Mestopes, 1877. Op zomerverlof in de grote stad ontmoet de jonge officier Gaspar Szabó de intrigerende Lyssa Boktani. Als vrouw van een rijke intellectueel introduceert zij hem in de hogere kringen van de Mestopische elite. Gaspar droomt ervan haar weg te kapen van haar man Viktor, een schuwe mensenhater.

Deze leeskring is op woensdag 11 juli van 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek Purmerend.

Ten zuiden van de Grens van Haruki Murakami

Hajime is naast de succesvolle eigenaar van een nachtclub ook echtgenoot en vader. Jaren eerder was hij verliefd op Shimamoto, maar hij is haar uit het oog verloren. Dan komen ze elkaar weer tegen, en blijkt dat haar leven gehuld is in geheimen. Hajime zet alles op alles om zijn jeugdliefde weer te veroveren.

Deze leeskring is op woensdag 8 augustus van 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek Purmerend.

Noem het Liefde van Daan Heerma van Vos

Geloof ik eigenlijk nog wel in de liefde? Het is een vraag die de vierendertigjarige Thomas Wolf zich lang niet heeft durven stellen. Maar nu hij is gevallen voor het jonge meisje A. moet hij wel. Zeker als zijn enige vriend, de zieke filosoof Adriaan, hem vraagt om elk onderdeel van zijn relatie te documenteren.

Deze leeskring is op woensdag 5 september van 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek Purmerend.

Je voorbereiden op de leeskring

Wij sturen je vragen en informatie toe als je je hebt aangemeld voor de Pop-up Zomerleeskring. Heb je het betreffende boek niet gelezen of wil je het voor de leeskring herlezen? Let op! Je moet zelf je boek regelen.

Dat kan door het boek GRATIS te reserveren bij de Bibliotheek. Inloggen met de Biebwiseapp of op mijn Bibliotheek

Of je bestelt bij onze partner Boekhandel Het Leesteken in Purmerend via info@leesteken.nl.