Ontmoet Joris Linssen bij de kerstboom

13 december 2017, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Er staat een Joris' Kerstboom in de Bibliotheek! Iedereen is van harte uitgenodigd om een mooie kerstgedachte in de boom te hangen. Er zijn van allerlei mensen uitgenodigd dit te doen tijdens de televisieopname van het programma Joris' Kerstboom.

Een mooie kerstgedachte in de boom

In de vijf bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Waterland Joris’ Kerstbomen. De opzet is hetzelfde als het televisieprogramma; de bibliotheekbezoeker krijgt de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de kerstboom te hangen. De boom is een ontmoetingsplaats waar je een reddende engel kunt bedanken, sorry tegen iemand kunt zeggen of een hechte vriendschap kunt bezingen. In de Bibliotheek wordt aan de bezoekers de vraag gesteld, net als presentator Joris Linssen: Voor wie heb jij een kerstgedachte?  

Joris komt op bezoek!

Op woensdag 13 december brengt Joris Linssen een bezoek aan de Centrale Bibliotheek Purmerend om in gesprek te gaan met bibliotheekbezoekers. Om 11.00 uur is hij in Bibliotheek Purmerend aan de Waterlandlaan voor een televisieopname van een uur. Tijdens de televisieopname is er een speciale Babysoos voor (groot)ouders en kleintjes waarbij de Bibliotheek laat zien hoe leuk en waardevol het is om de allerkleinsten voor te lezen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te kijken naar de televisieopname een kerstgedachte in de boom hangen of deel te nemen aan de Babysoos.