Meet & Greet Arianne Cino

15 december 2018, van 13:30 tot 15:30 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Een spannend kinderboek, waar je niet meer uit los komt. Je moet en zal willen weten hoe het af loopt.

Wie is Arianne Cino

Arianne Cino is de schrijfster van het spannend kinderboek Vermist en ze woont in Purmerend. Het boek is geïnspireerd op de kinderfilm “Nym’s eiland’, die ze negen jaar geleden met haar dochter Sterre bezocht. Na het zien van de film begon er iets te borrelen bij Cino (51). Ze merkte dat ze haar fantasie kon inzetten om te schrijven. Negen jaar later presenteert Cino trots haar boek Vermist op. Met illustraties van dochter Sterre. 

Het boek

Het boek is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar en gaat over het meisje Jule dat tijdens een onweersbui verdwaalt in het bos. Daar heeft ze een ongelofelijke ontmoeting met twee elfenmeisjes. Jule is ervan overtuigd dat dit een droom is geweest. Dan krijgt ze een telefoontje met een verschrikkelijke mededeling. Haar ouders worden vermist. En dan duiken de elfjes weer op.

Meet & Greet

Er is een Meet & Greet met Arianne Cino op zaterdag 15 december vanaf 13.30 uur in de cursusruimte op de 1e etage van de Bibliotheek Purmerend. Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar kunnen rond de tafel met de schrijfster, zij vertelt over het ontstaan van het boek en de achtergronden van het verhaal. Na afloop kan haar boek worden gekocht en worden gesigneerd.