Baby&Dreumes Soos Landsmeer

2 maart 2019, van 11:00 tot 12:00 | Elke 4 weken | Bibliotheek Landsmeer

Kosten: GRATIS

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Babysoos onder leiding van Alieke van EigenWijsjes. Gezellig voorlezen en liedjes zingen met je baby of dreumes op schoot.

Voorlezen aan Baby's kan dat?

Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert veel nieuwe dingen. BoekStart speelt daar op in door het lezen met heel jonge kinderen te bevorderen. Fijn samen een boekje bekijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren.  

Alieke laat het graag zien!

Alieke Keizer-Schaap is kindercoach, kinderyoga docent, ook organiseert zij theatervoorstellingen voor kinderen in Landsmeer.

"Samen met je baby een boekje lezen versterkt de band en wij vinden dat je niet vroeg genoeg kan beginnen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die op jonge leeftijd zijn voorgelezen een voorsprong hebben in hun taalontwikkeling. Daardoor kunnen ze het later beter doen op school. Maar bovenal is voorlezen aan je kleintje leuk en gezellig om te doen."

De maandelijkse Babysoosjes in de Bibliotheek Landsmeer zijn voor kinderen van 0 - 3 jaar. Is je kindje ouder dan 3 jaar? Dan kan het mee doen Prentenboekenyoga in de Bibliotheek. Deze is iedere derde zaterdag van de maand.

Wil je een reminder?

De Babysoos is iedere eerste zaterdag van de maand. Wil je een mailtje van ons waarin je een seintje krijgt wanneer er weer een Babysoos komt? Meld je aan voor de BoekStart nieuwsbrief.