BoekStart Babysoos Purmerend

8 december 2018, van 10:30 tot 11:30 | Elke 3 weken | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Iedere drie weken Babysoos. Gezellig voorlezen en liedjes zingen met je baby op schoot.

Voorlezen aan Baby's kan dat?

Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert veel nieuwe dingen. BoekStart speelt daar op in door het lezen met heel jonge kinderen te bevorderen. Fijn samen een boekje bekijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren.  

Wij laten het graag zien!

Samen met je baby een boekje lezen versterkt de band en wij vinden dat je niet vroeg genoeg kan beginnen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen die al op zeer jonge leeftijd zijn voorgelezen een voorsprong hebben in hun taalontwikkeling. Daardoor kunnen ze het later beter doen op school.

Maar boven dat is het voorlezen aan je kleintje ook nog heel erg leuk en gezellig om te doen. Wij laten je graag zien hoe het werkt tijdens de Babysoosjes in de Bibliotheek Purmerend.

Wil je een reminder?

De Babysoos is er iedere 3 weken op zaterdag. Wil je een mailtje van ons waarin je een seintje krijgt wanneer er weer een Babysoos komt? Meld je aan voor de BoekStart nieuwsbrief.