We zijn weer open!

We zijn weer open! Je bent van harte welkom in al onze Bibliotheken!

Fijn en veilig

We vinden het belangrijk dat een bezoek aan onze bibliotheek een fijne en veilige ervaring is voor al onze klanten. We willen je vragen om je aan de coronaregels te houden: reinig je handen, houd voldoende afstand en draag een mondkapje als je loopt.

Ook bij ons is het aantal bezoekers nog beperkt. Voor elke bezoeker is er een mandje. Zijn de mandjes op, wacht dan bij de ingang. Zo blijft er genoeg ruimte voor iedereen.

De leestafel mag weer gebruikt worden. Schuif lekker aan, geniet van je krant of favoriete tijdschrift en blijf niet te lang. Je kunt nog niet studeren in de bibliotheek.

Blijf je liever nog even thuis? Je kunt nog steeds gebruik maken van ons online aanbod. Ook onze klantenservice is online bereikbaar.

Let op!
Onze openingstijden zijn anders dan je gewend bent. Je vindt ze hieronder:

 


De Verrassingstas

Online Bibliotheek


Hoe werkt reserveren?

Het is mogelijk om reserveringen te plaatsen en op te halen in de bibliotheek. Dus naast e-books en luisterboeken, kun je bij de vestigingen van Bibliotheek Waterland ook gewoon papieren boeken reserveren en komen ophalen.

Zolang de Afhaalbieb duurt hebben we een maximum van 5 reserveringen. Je kunt wel meer dan 5 materialen in huis hebben, alleen niet meer dan 5 lopende reserveringen op jouw bibliotheekpas. Het aantal materialen dat je mag lenen is afhankelijk van jouw abonnement. 

Klik hier voor de aantallen per abonnement.

  1. Reserveer maximaal vijf boeken via de catalogus op de website of via de Bibliotheek Wise app.

  2. Je ontvangt een mail zodra jouw reservering klaar staat.

  3. Uitgelezen of toch wat minder tijd dan gedacht? Lever je materialen in via de inleverbus. Dan kunnen wij weer een andere klant blij maken!